Fem i familjen

Alla inlägg den 2 augusti 2009

Av Andersson - 2 augusti 2009 08:49

Och fyra stycken identifierade sig snabbt, Tack! Dessa fyra och några till vet jag ju dock redan om att de läser... men det är väl så det ska vara att blogga antar jag. Många som letar sig hit trots att man inte känner varandra och inte skyltar med sin blogg på tex Facebook. Men många (tycker jag iaf) hittar hit och läser och det är skoj! Jag gör ju det själv oxå, går in på olika bloggar och läser lite då och då och lämnar inga avtryck, för jag känner inte dem som skrivit. Men det är intressant att läsa om andra människors vardag oxå och se hur andra har det!


Igår åkte vi till Fritsla en sväng på eftermiddagen, loke ville så gärna bada badhus, men eftersom det ju faktiskt var sol så åkte vi till fritsla och utomhusbassängen på Kungaberg. Det var inte varmt i vattnet precis, 18 grader sa nån. Men där var en del barn som badade och föräldrar som tittade på och Loke badade en stund och simmade och hoppade från kanten. Åke var i en liten sväng oxå liksom Embla, men för mig räckte det att doppa tårna, brrrr. Loke huttrade som en galning efteråt och sa att han fröööös. fikade lite och sen plaskade barnen lite i barnpoolen, vatten till knät. där var lite varmare i vattnet. Efter det åkte vi en sväng till Åkes mormor som bor i Fritsla. hon och hennes syster var med I BT i går, med ett reportage om deras barndomshem, Torpet som vi kallar det. vi har tre ex av tidningen för er som är intresserade. Letade lite på nätet efter det, men hittade inte nåt. 


Åke mår fortfarande inte helt bra, men han är uppe och går och försöker vara med oss, men så plötsligt slår yrseln till med all kraft och han bara står still och blundar... Kan undra hur länge det ska hålla på...


på återseende.

Presentation

Välkommen till min blogg Femifamiljen, jag bloggar om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästinlägg...


Ovido - Quiz & Flashcards