Fem i familjen

Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Andersson - 26 augusti 2009 21:59

har jag haft ikväll... Har fotat men inte orkat ladda över bilderna till datorn. Hade en lite son idag som roade sig med att pilla bort nästan alla tangenter från den bärbara datorn, alltså den som jag nu använder... Han hade även lyckats få bort de små pluttdelar som hållerfast tangenterna... Två små vita plastsakersom ska sitta fast i varandra och på datorn. Snacka om att man kan bli arg, men jag la band på mig och satte mig med honom i knät och pratade med honom väldigt länge och noga, Hädanefter ska jag vara noga med att stänga igen datorn. Trodde att den var förstörd och började ringa runt för att höra om det går att laga och vad det skulle kosta, ca1000:- Inte kul, men när jag nu satte mig ikväll och börja pilla så gick det faktist att få ihop, tänk man kanske skulle ha det som extraknäck? Och det fattades bara en del så en tangent sitter inte fast. OCh två tangenter vet jag inte vilken som ska vara på vilken plats... Använder aldrig dem så det kanske kvittar?


Skrev ett fint inlägg i måndags kväll men tyvärr lyckades Åke stänga ner fönstret innan jag var färdig och hade sparat det:-(  Handlade om LOkes förväntningar och önskningar inför hans födelsedag. Tänker inte ta det igen, inte så mycket att göra åt. 


Igårfyllde han iaf år, TRE år, stora killen och jag tror att han var mer än nöjd med sin dag och sina presenter. HAn fick kläder, fiskespö, cykel, innebandymål, bilgarage, bilar, Lego, pengar mm. OCh en gräddtårta i form av en snögubbe, den var väldigt god!!!  Ska visa lite bildernär jag tömt kameran! 


Nu ska en väldigt trött mamma gå och sova. Just nu längtar jag efter att få sova en HEL natt utan amning och stora barn som vaknar på natten. Har vart lite oroligt i ett par veckor... Jobbigt men men man klarar ju det på nåt vis.



Presentation

Välkommen till min blogg Femifamiljen, jag bloggar om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästinlägg...


Ovido - Quiz & Flashcards