Fem i familjen

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Andersson - 31 maj 2009 21:02

Idag har Embla och Åke sprungit Navåsterrängen, 800 m respektive 13,6 km. Det var underbart väder och Embla, som varit med Åke uppe och tränat ett par gånger för att veta hur långt loppet var, tog det i sin egen takt och orkade springa hela vägen och gick glad i mål på en sjunde placering (tror jag det var). hon tyckte det var kul och vill gärna springa fler lopp!


I väntan på att pappan skulle starta och ta sig runt sin något längre sträcka lekte barnen i strandkanten med några kompisar. De fångade grodyngel, som det kryllade av, och fick lov att gå barfota i vattenkanten. men det dröjde såklart inte länge innan Loke gick lite för långt i, han skulle bara till bryggan och ta sig upp där, men det räckte för att tröja, shorts och kalsong skulle bli blöta.. vad gör man inte då för sina barn? Såklart de fick bada (det var ju ändå hela 16 grader varmt, eller kallt. brrrr...) så av med det blöta och på med bara shortsen igen och embla badade i trosorna. hade ju inte tänkt att de skulle bada trots att det var varmt och skönt i lúften, så inga extrakläder eller handdukar fanns att tillgå... Men det funkade utmärkt ändå. tom så att de var i en gång till lite senare, skönt sa dom men ack vad de frös och skakade när de kom upp och skulle torka sig!


Själv satt jag och njöt i solen och hade det ljuvligt, dock inte lika skönt nu. Jag glömde ju såklart solkrämen och jag bränner mig ALLTID första riktigt goa dagen som jag är ute för lättklädd. Så axlar, armar och nacke känns inte riktigt som jag vill ha dem, men det ska väl gå över nån gång skulle hag tro

 :-)


Åke tog sig runt sitt lopp, men det var tungt idag, varmt och eländigt. Jag tycker han är duktig som ger sig ut och springer och han är envis och ger inte upp. Men själv var han inte riktigt nöjd idag, men som han uttryckte det -"Det var ett bra träningspass". Och så kan man ju oxå se det! Han var nog lite besviken oxå, för han skulle springa tillsammans med två polare idag och båda två ställde in pga förkylning, en ringde igår en idag på morgonen. så motivationen var inte riktigt på topp. Men så kan det vara ibland, bara att bita ihop och köra ändå, så jag tycker att han gjorde ett bra lopp, även om han själv alltid ställer högre krav på sig själv.


på onsdag åker vi på kortsemester med svärfar och hans särbo, det ska bli väldigt trevligt att komma iväg lite. Och vi har valt resmål som är hemligt för våra medresenärer. Det gör det hela lite mer spännande att se fram emot oxå! Hoppas att vädret håller sig någorlunda på vår sida!

Presentation

Välkommen till min blogg Femifamiljen, jag bloggar om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästinlägg...


Ovido - Quiz & Flashcards