Fem i familjen

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Andersson - 22 juni 2010 21:10

... och inga inlägg blir det! Vet inte riktigt vart tiden försvinner, men vi har och göra hela tiden!


Idag har jag tvättat lite, sen i eftermiddag har vi varit hos min mormor som fyller år idag. Vi firade henne lite redan i söndags, då flertalet av hennes ättlingar samlades i Bengtesgårds äng i Hässlås. Ängen var vi ofta på som barn med mormor och morfar, då de bodde inte långt därifrån!  Mormor var helt ovetandes då mamma och Thomas tog med henne på en biltur på eftermiddagen. De brukar göra det nån gång om året med mormor, hon uppskattar det. Så när de kom till ängen och hon såg allt folk ( = vi, barn, barnbarn och barnbarnsbarn) tänkte hon: Oj vad mycket folk, vi får gå långt ner i ängen. Tills hon insåg att det ju var alla nära och kära som var där! Glad var hon! Och mysigt hade vi det. Barnbarnsbarnen skuttade runt och lekte tillsammans, några hoppade höjdhopp och andra pratade! Vädret var det bästa tänkbara, sol och skönt, bara nån timme innan hade regnet öst ner! Mormor sa idag att hon gärna gjorde detta nästa år oxå om "jag lever då" uttryckte hon det. Såklart vi gör det nästa år med! Kanske ska införa att vi har träff i Bengtesgårdsäng en gång varje år. Söndagen innan mormors födelsedag! Vad tror ni släktingar som läser här???


Så lite bilder från ett av våra äventyr förra veckan. Vi drog ner till stranden i kvällningen och hade lite kvällsmat med oss. Det var en varm dag, solen sken, och barnen skulle bada!!! Tuva somnade i bilen på väg dit så Loke och Embla badade/plaskade först, den plaskade Tuva lite när hon vaknat igen.


   


Embla gillar inte havet riktigt så hon kom inte längre i. Men Loke doppade sig helt, och hade nog simmat mer om han haft sina simglasögon! Men lite kallt var det att doppa sig, se bara på hans min!

 

Och vips så é han borta! 

   


Mysigt att bara vara i vattnet!  Men det var kallt att komma upp sedan! Handuk och filt fick värma i den lite kyliga vinden.

 

Gräva är oxå kul!          


åså lite bilder på Tuva!

                  


Vi avslutade med lite lekplatslek och en runda minigolf.


Presentation

Välkommen till min blogg Femifamiljen, jag bloggar om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästinlägg...


Ovido - Quiz & Flashcards