Fem i familjen

Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Andersson - 19 februari 2010 20:29

och inget kul alls att glo på på Tv:n... Egentligen skulle det vart väldigt skönt att pälsa på sig massa kläder och gå ut och skotta lite! för det bara vräker ner snö! HÄRLIGT!!!! Hmm, det kanske får bli det efter detta inlägget :-)


Det blev lite bak idag oxå när jag kom hem från jobbet, slutade redan 13.30 Började med att städa rent hos hönsen, Åke hade fixat nytt sågspån så jag skyfflade ut det gamla bajsiga och illaluktande och nu är det fräscht igen. Sen när jag kom in åt vi frukt, apelsin och bananer. Både Loke och Tuva har blivit som galna i bananer. Embla är inte så noga med det och det har inte de andra varit heller förräns bara nu det senaste. Loke kan ta en banan när som helst och Tuva trycker lätt i sig en hel banan.


Embla har feber idag oxå och har inte så mycket energi, men hon orkade vara med och baka lite, hon valde rulltårta så den hjälptes vi åt med allihop. Två stolar bredvid varandra vid diskbänken (vända så ryggstöden blir sidor på höger och vänster) sida så inget barn ramlar ner, för alla tre står där och tittar på/hjälper till. Tuva tycker det är jättekul att få vara med, bara stå där och titta eller pilla med nåt mått. Funkar bra när man ska diska oxå, mindre bra vid en varm spis.

Loke och jag hjälptes åt att sätta en bröddeg som jag aldrig gjort innan och som bara var recept på en limpa; Dinkelbröd med nötter, men eftersom jag inte tål nötter så tog jag lite blandade frön istället. Smakade en skiva innan och det blev gott. När jag ändå var i bakartagen så gjorde jag en pizzadeg och bakade en pizza till kvällen. Gott! Sen var det bara all tråkig disk kvar, tur att man har diskmaskin som kan ta mycket av det!


Barnen var trötta och somnade i tid och snabbt och lätt! (hör ju inte till vanligheterna när det gäller Embla annars)


Får se vad helgen har att bjuda på i snön, mycket utevistelse kanske? Bädda ner Embla i soffan så kan vi andra gå ut och pulsa.



Presentation

Välkommen till min blogg Femifamiljen, jag bloggar om livet i allmänhet och vardagen i synnerhet!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästinlägg...


Ovido - Quiz & Flashcards